fbpx

Hotelophold Svendborg

Bedste hotelophold i Svendborg 2024

Svendborg er Fyns næststørste by, og her kan man opleve både natur, byliv, kultur og historie. Det kan være, at du skal finde en, du holder af, der har lyst til at tage med på hotelophold i Svendborg? Her kan du læse om alt, der kan opleves i skønne Svendborg.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Vil du gerne besøge Svendborg, så er Hotel Ærø et oplagt hotel at overnatte hos. Her kan du hvile hovedet i et af deres luksuriøse værelser og hotellets gode beliggenhed gør det super nemt at komme ud at opleve en masse nærliggende seværdigheder. Når du er på hotellet kan du også gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Stella Maris Hotel de Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Vælg blandt forskellige ophold på Stella Maris Hotel de Luxe. Her er romantikken i fokus, og den finder i både ved stedet, omgivelserne, på værelserne og i restauranten. Det er altså det helt perfekt sted, hvis I ønsker at have et romantisk ophold med fokus på jeres forhold og livet sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Hotel Christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde har den helt perfekte beliggenhed, hvis I ønsker at bo tæt på det hele. I er tæt på byen, men alligevel langt nok væk til at kunne nyde roen. Der er også både lækker badestrand og skøn natur i nærheden. Det er det perfekte valg af hotel for hele familien.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel Garni Svendborg
Hotels.com

Hotel Garni Svendborg

2.5/5

Dette klassiske hotel i Svendborg, ligger helt ud til havnen med god udsigt. Dette hotel er utrolig enkelt, og dette gælder også indretningen på værelserne. Men det skal slet ikke tage noget fra hvor charmende dette hotel er til en meget god pris. Hotellet er også placeret godt i forhold til butikker og seværdigheder som Naturama og andet.

Laveste pris for 2 personer: 685 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Dette klassiske hotel ligger helt ned til vandet på flotte Tåsinge. Her får man altså udsigt over Storebælt og Troense havn. Hotellet er delt op i 3 bygninger, hvor der er værelser i alle af dem. Værelserne er moderne indrettet i dejlige lyse rum. Hotellets restaurant tilbyder en stor menu af internationale og danske retter, med udsigt til vandet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Best Western Plus er for dig der vil have det ekstra godt. Hotellet opnår kun det her ”Plus” hvis placeringen, designet og komforten er i top. Her får du moderne indrettet værelser, med flotte produkter og gode faciliteter på hotellet, såsom fitnesscenter og tøjrensning. Dette er altså hotellet for dig som gerne vil have det bedre til en god pris.

Laveste pris for 2 personer: 693 kr.

Derfor skal man tage på hotelophold i Svendborg

Svendborg var oprindeligt en gammel søfarts- og havneby, og man kan stadig fornemme noget af charmen fra denne tid. I byens midte finder man de små, idylliske gader og gamle bygninger, der alle er med til at skabe en fed oplevelse i Svendborg. Her kan man f.eks. nyde en eftermiddag med shopping og caféture. Der er mange spændende attraktioner i Svendborg, der både byder på oplevelser, der er kulinariske, kulturelle og historiske. Man kan også koble helt af, når man træder ud i den smukke, fynske natur. Trænger du til mere storby, så kan du tage et hotelophold i Odense.

dejlig eftermiddag på hotellet

Dette kan du opleve i Svendborg by

I Svendborg kan man få en oplevelse bare af at gå en tur i omgivelserne. Du kan f.eks. tage ind mod bymidten, hvor du bliver mødt af middelalderlig arkitektur, du kan tage på besøg til havneområdet, der er placeret ved Frederiksø, eller du kan vælge at gå en tur langs stranden. Er du virkelig til vand, så kan du også tage et hotelophold i Kerteminde.

De fedeste kulturoplevelser på hotelophold i Svendborg

Man kan sagtens lære, mens man er på ferie. Hvis du er interesseret i de kulturelle oplevelser, man kan finde i Svendborg, så kan du starte med at besøge Forsorgsmuseet, som præsenterer en af de bedst bevarede fattiggårde i Danmark. Her kan du blive klogere på forsorgens historie, og se de forskellige genstande, man brugte. Mange vælger også at besøge Naturama, når de er i Svendborg. Det er et fantastisk sted at tage hen, hvis man er vild med dyr. Det kan ligeledes være en oplagt attraktion, hvis man har børn med.

Har man lyst til at opleve det Sydfynske Øhav, så kan man følge op med hotelophold på Ærø.

God mad i Svendborg

Der er adskillige restauranter i Svendborg, der er et besøg værd. Der er noget for enhver smag. Hvis du kan mest er til burgere og sandwiches, så bør du smutte forbi Jettes Diner, der netop er kendt for at lave sandwiches og burgere, der er ud over det sædvanlige. Er du mere typen, der elsker sushi, så kan du på Sushi Stuen i Svendborg blive forkælet med lækker kvalitetssushi ad libitum. Mange besøger Broholm Restaurant, når de er i Svendborg. Her kan man virkelig blive forkælet gastronomisk, og så kan man desuden nyde måltidet i en gammel forpagterbygning ved Broholm Slot. Her er der især fokus på sæsonens lokale råvarer. Skal det være nemt, så find et hotelophold med forplejning.

FAQ

Hvordan planlægger man det bedste hotelophold til Svendborg?

Det er klart, at man gerne vil ud og opleve nogle ting, når man er på ferie. Men det er også vigtigt, at man sørger for at slappe af, når man er på hotelophold. Derfor anbefales det, at man er opmærksom på ikke at planlægge at se alt for mange seværdigheder, når man er afsted.

Hvad koster et hotelophold i Svendborg?

Prisen på et hotelophold i Svendborg afhænger af flere forskellige faktorer. Det kan f.eks. afhænge af, hvor mange der skal afsted, hvilket hotel man vælger og den årstid, hvor man tager afsted.

Hvor lang tid skal man være på hotelophold i Svendborg?

Kan man ikke overskue (eller har tid til) en længere tur, kan man også vælge et weekendophold på hotel i Svendborg. Ellers kan man naturligvis tage af sted i lige så lang tid, man har lyst og penge til.