fbpx

Hotelophold Fanø

Bedste hotelophold på Fanø 2024

Kom ud af din store og larmende storby. Kom væk fra villakvartererne. Og træd ud i den vilde natur, du finder på Fanø. 

Et hotelophold på Fanø er ideelt til par, venner eller familier, som leder efter ro, afslapning og masser af underholdning. Kaniner hopper op fra deres huller, vadefuglene flyver omkring, og ø-livet tilbyder shopping og råhygge. 

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Fanø Night & Stay
Hotels.com

Fanø Night & Stay

2.5/5

Lyder en tur til Fanø, som noget for dig. Så er der ikke nogen tvivl om at Fanø Night & Stay er den perfekte mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige omgivelser og have den perfekte base til når du skal ud at opleve alt det, som Fanø har at byde på. Hotellet har også gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

Fanøbad Overnatning
Hotels.com

Fanøbad Overnatning

2.5/5

Fanøbad Overnatning er et hyggeligt hotel på Fanø, som inviterer dig indenfor til hyggelige rammer. Hotellet har mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold, som f.eks. indendørs tennisbane og spillehal. Derudover ligger hotellet lige i nærheden af en fantastisk badestrand og mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 725 kr.

Derfor skal du tage på et hotelophold på Fanø

Du skal vælge et hotelophold på Fanø: 

  • Fordi du finder enestående dansk natur
  • Fordi du endelig for set og mærket Vadehavet
  • Fordi du elsker de danske små øer

Fanø har sin helt særlige placering i Danmark, midt i Vadehavet. I kommer til øen fra broen inde fra fastlandet. Når I ankommer på øen, bliver I straks betaget af det enorme og mærkværdige hav, som dagligt trækker helt ud i havet og forsvinder fra kysten. 

Samtidig får I den særlige ø-kultur, som vi I Danmark er meget beriget af. Langt over halvdelen af danskerne bor på øer. Vi er mere eller mindre et land bestående af en stor samling små og mellemstore øer. Dog er der noget særligt over disse hotelophold på Fanø og f.eks. hotelophold på Samsø, hvor livet er mere isoleret og mere afslappende. Trods broen til Jylland giver et hotelophold på Fanø mulighed for at trække vejret, læne hovedet tilbage og nyde roen på øen.  

Der er mulighed for at bevæge sig fra den ene ende af øen til den anden og føle, at man kan overskue landskabet. En behagelig følelse, som sindet synes virkelig godt om. Sammenlægges det med et hotelophold med massage, bliver stress en by Rusland. 

moderne hotel

Enestående naturperle i Danmark

Det bør ikke være nogen hemmelighed, at de mange gæster på øen i høj grad skyldes Vadehavet. Faktisk indgår Fanø også på Unescos verdensarvsliste, for sin placering mit i et af verdens vidundere.

To gange om dagen trækker vandet sig så langt ud i havet, at der opstår store sandplamager, hvor man kan gå sig en tur, inden vandet kommer tilbage. Man kan også – ligesom vadefuglene – udnytte chancen til at snuppe sig noget frokost, når vandet er trukket tilbage. De mange muslinger og østers kommer nemlig til syne, hvad I kan få gavn af. 

Vadehavet er helt unikt i Danmark og udlandet. Kombineres turen til Fanø med et hotelophold i Vestjylland lidt længere nordpå, kan du prale af at have set noget af den skønneste natur, vi har i landet. 

Hotelophold på Fanø til hele familien

Et hotelophold på Fanø egner sig virkelig godt til et familiebesøg. Børnene kan lege – under opsyn – med det vilde og forunderlige vand, mens I nyder naturen. I byen kan I finde en hoppeborg, legeland eller spille noget minigolf. 

Senere hen på aftenen skal I selvfølgelig nyde jeres hotelophold med middag. Når børnene er lagt trygt og godt i seng, bliver der måske lige en time eller to, hvor I kan nyde et glas vin sammen og kigge ud i stjernehimlen. 

FAQ

Vi har samlet nogle ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold på Fanø.

Hvor mange dage skal vi bruge på et hotelophold på Fanø? 

Det afhænger af, hvornår I tager af sted, og hvor lang tid I har. 

I vil sagtens kunne holde en hel uges ferie på Fanø, særligt hvis børnene er med. Hvis I er på en mere aktiv tur rundt i landet, vil 2-3 dage være passende. En dagstur er selvfølgelig også mulig.   

Hvorfor leje et hotelophold og ikke et sommerhus på Fanø? 

Der findes en masse herlige sommerhuse på Fanø. Årsagen til at vælge dem fra og hotellet til vil ofte handle om tid, penge og komfort. 

På hotellet skal der ikke selv vaskes lagner, laves mad eller gøres hovedrengøring. Desuden behøver I ikke booke en hel uge.

Hvordan kommer man til og fra Fanø? 

Du kan tage færgen til Fanø. Hvis I ankommer i bil, kan I også tage bilen med ombord på færgen, der sejler hvert 20. minut om sommeren og hvert 40. minut om vinteren.