fbpx

Hotelophold Tåsinge

Bedste hotelophold i Tåsinge 2024

Hvis du er glad for unikke oplevelser med dem, du holder mest af, bør du overveje et hotelophold på Tåsinge. Tåsinge er en lille, hyggelig ø i det sydfynske øhav. Trods sin størrelse er øen rig på oplevelser, der henvender sig til alle aldersgrupper. Hotelophold Tåsinge er ideelt for dig, der søger fred og ro.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Vil du gerne besøge Svendborg, så er Hotel Ærø et oplagt hotel at overnatte hos. Her kan du hvile hovedet i et af deres luksuriøse værelser og hotellets gode beliggenhed gør det super nemt at komme ud at opleve en masse nærliggende seværdigheder. Når du er på hotellet kan du også gøre frit brug af deres mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Stella Maris Hotel de Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Vælg blandt forskellige ophold på Stella Maris Hotel de Luxe. Her er romantikken i fokus, og den finder i både ved stedet, omgivelserne, på værelserne og i restauranten. Det er altså det helt perfekt sted, hvis I ønsker at have et romantisk ophold med fokus på jeres forhold og livet sammen.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Hotel Christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde har den helt perfekte beliggenhed, hvis I ønsker at bo tæt på det hele. I er tæt på byen, men alligevel langt nok væk til at kunne nyde roen. Der er også både lækker badestrand og skøn natur i nærheden. Det er det perfekte valg af hotel for hele familien.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel Garni Svendborg
Hotels.com

Hotel Garni Svendborg

2.5/5

Dette klassiske hotel i Svendborg, ligger helt ud til havnen med god udsigt. Dette hotel er utrolig enkelt, og dette gælder også indretningen på værelserne. Men det skal slet ikke tage noget fra hvor charmende dette hotel er til en meget god pris. Hotellet er også placeret godt i forhold til butikker og seværdigheder som Naturama og andet.

Laveste pris for 2 personer: 685 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Dette klassiske hotel ligger helt ned til vandet på flotte Tåsinge. Her får man altså udsigt over Storebælt og Troense havn. Hotellet er delt op i 3 bygninger, hvor der er værelser i alle af dem. Værelserne er moderne indrettet i dejlige lyse rum. Hotellets restaurant tilbyder en stor menu af internationale og danske retter, med udsigt til vandet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Best Western Plus er for dig der vil have det ekstra godt. Hotellet opnår kun det her ”Plus” hvis placeringen, designet og komforten er i top. Her får du moderne indrettet værelser, med flotte produkter og gode faciliteter på hotellet, såsom fitnesscenter og tøjrensning. Dette er altså hotellet for dig som gerne vil have det bedre til en god pris.

Laveste pris for 2 personer: 693 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold på Tåsinge

Med et ophold på Tåsinge får du en helt særlig oplevelse. Tåsinge er nemlig en mindre ø med ca. 6.000 indbyggere. Derfor får du også lov til at opleve et lille og fasttømret samfund. Men til trods for sin størrelse, rummer Tåsinge faktisk flere oplevelser. 

Først og fremmest er der en vidunderlig natur på Tåsinge. Blandt andet kan du altid komme nemt og hurtigt ned til vandet, hvis du gerne vil nyde havudsigten. Derudover er der også flere seværdigheder og kulturelle oplevelser på øen. Derfor er Tåsinge altid et besøg værd. Hvis du ikke har mulighed for at køre så langt fra fastlandet, kan du i stedet overveje et hotelophold i Tønder eller et hotelophold i Vejle.

enestående hotel med flotte møbler

Tag hele familien med på hotelophold på Tåsinge

Når du vælger at tage på hotelophold på Tåsinge, har du mulighed for at invitere hele familien med. Flere af attraktionerne henvender sig nemlig også til børn. Derfor kan du også sagtens tage familiens mindste medlemmer med ud og opleve øen. Det er dejligt at tage af sted på hotel og slippe for at tænke på rengøring og i stedet bare kunne nyde at være sammen. Det er ideelt med et hotelophold med hund, hvis I har hund derhjemme, behøver I ikke efterlade den, men I kan tage den med. Familiens bedste ven skal ikke snydes for en god oplevelse, og det vil også gøre børnene trygge.  

Tag på romantisk kærestetur til Tåsinge

Hvis du i stedet gerne vil på en romantisk kærestetur, er Tåsinge også et fremragende valg. Du kan invitere din partner med ud og vandre i den skønne natur. Du kan også invitere din partner med ud og besøge flere af øens spændende attraktioner. Blandt andet er der et slot på øen, hvor du nemt kan arrangere en romantisk stiktur. Derudover råder øen også over flere restauranter, hvor I kan nyde en nærværende middag. Hele øen rummer af ro og et langsommere tempo. Ofte er det lige præcis hvad I har brug for, når I gerne vil finde hinanden igen. 

FAQ

Hvor meget koster et hotelophold på Tåsinge?

Som udgangspunkt er et hotelophold på Tåsinge i den lidt billigere ende. Hotellerne er dog stadig velanmeldt af gæsterne, så du skal ikke være bekymret for kvaliteten. Du får ganske enkelt bare en masse valuta for dine penge. Derfor er Tåsinge også et oplagt overnatningssted, når du gerne vil besøge Sydfyn eller bagefter på hotelophold Fåborg.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold på Tåsinge?

Tåsinge kan besøges hele året rundt. Men der er klart flest besøgende om sommeren. Derfor er det naturligvis op til dig og dit temperament, hvornår det er bedst at besøge øen. Hvis du er glad for et summende byliv og glædes ved at stifte nye bekendtskaber under ferien, er det oplagt at besøge Tåsinge om sommeren.

Hvis du i stedet gerne vil så tæt som muligt på både lokalbefolkningen og en autentisk oplevelse, vil du nok drage størst fordel af at besøge øen uden for sommeren. 

Hvilket hotelophold på Tåsinge er det bedste?

Tåsinge har flere skønne hoteller, og derfor er det også umuligt at udnævne ét som det mest fordelagtige. Det afhænger ganske enkelt af dig og dine præferencer. Hvis du gerne vil finde det bedst mulige hotel, bør du derfor være afklaret med, hvad du gerne vil have ud af dit ophold.