fbpx

Hotel Aarhus: Hvorfor Hotel Oasia er det perfekte valg for dit næste ophold

Skal du på et smut forbi Aarhus enten i forbindelse med dit arbejde, familiebesøg eller måske på et romantisk weekendophold, så er Boutique- og designhotellet Hotel Oasis det perfekte valg. Hotellet byder på afslappet elegance og diskret luksus – og er placeret i hjertet af Aarhus.

Aarhus er en fantastisk by, og det er da heller ikke uden grund, at Danmarks anden største by bliver kaldt Smilets By. Her finder du alt, hvad hjertet begærer lige fra skønne hoteller, en fantastisk madscene og masser af kulturelle aktiviteter. Lad os dykke ned i den perfekte overnatningsmulighed, nemlig Hotel Århus – boutique-& design hotel, Hotel Oasia. Her er kvalitet og service i centrum, så du kan trygt læne dig tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus, som hotellet i hjertet af Aarhus byder på.

Hotel Oasia – Det perfekte valg

Oasia er kendt for sine rene linjer og nordiske design. Her er æstetik og funktionalitet i højsædet, og hotellet er derfor også indrettet med designermøbler fra nogle af de allerbedste designere i Norden. Det betyder, at du på værelserne blandt andet finder:

  • Nordiske designklassikere
  • Klassiske Bang & Olufsen TV samt telefoner
  • Lækre senge fra populære Hästens

Udover en elegant blanding af nordisk design, så kan du også nyde synet af rå plankegulve, som understreger den nordiske stil. Når sulten melder sig, så kan du nyde en smagfuld morgenbuffet med blandt andet bærkompot, granola og et lækkert udvalg af appetitlige morgenmadsprodukter med varme og kolde retter. Hotellet er også udstyret med produkter fra lækre Yrolí Skincare, som er skabt ud fra et ønske om at inspirere til kvalitet, mindre forbrug og ansvarlighed. Et produkt som stræber efter balance i både naturen og for huden.

Oplev de skønne hidden gems i Aarhus

Apropos naturen, så byder Aarhus på masser af fantastiske hiddens gems og skønne naturområder, hvor I kan få fornyet energi. Lad os dykke ned i fem af dem her:

Latinerkvarteret

Dette skønne område er fyldt med lækre specialbutikker med designertøj og brugskunst – og lækre spisesteder. Her kan I få flere timer til at gå, især hvis vejret viser sig fra den gode side. Her finder du det specielle, unikke og hyggelige.

Mejlgade

Her dumper du ned i det urbane miljø med hyggelige og hippe restauranter, lækre delikatesseforretninger, unikke spisesteder, cafeer og barer. Gaden er livlig og mangfoldig – og så er den til og med en cykelgade.

Vestergade-kvarteret

Her finder du hyggelige gamle gader fra 1700-tallet. Området er for dig, der er en målrettet og stilbevidst shopper, som går efter kvalitet. Du finder alt lige fra gadgets, sportsudstyr til hyggelige cafeer.

Åkrogen Strand

Denne strand er tidligere blevet kåret som en af verdens bedste strande – faktisk lå den i top 10 – af Toronto ‘The Globe and Mail’. Den ligger i Risskov og byder på masser af udendørsaktiviteter. Og så er der også kiosk, toiletter og parkering.

Den Uendelige Bro

Kunstværket Den Uendelig Bro ligger ved Varna Strand og her kan du blive ved med at gå rundt og rundt, mens du nyder stranden, skoven og vejret. Broen er umådelig populær og besøges hvert år af utallige mennesker. Tag eventuelt badetøj med og nyd en svalende dukkert.

Et ophold på Hotel Oasia kan altså kombineres med en masse fantastiske oplevelser, som krydrer og spicer din hverdag op uanset om du er på weekendophold med din kæreste, på hyggetur med veninderne eller familien. Du kan være helt sikker på, at alt er i topklasse og at du får den bedste service og højeste kvalitet. Det er luksus, når det er allerbedst.

Skriv en kommentar