fbpx

Hotelophold Middag

Bedste hotelophold med middag 2024

Hvis du gerne vil forkæle dig selv og eventuelt partner eller ven, er der næsten intet der slår et hyggeligt hotelophold med middag. Flere hoteller har i dag specialiseret sig i at kombinere en hyggelig overnatning med en overdådig middag. Det er ganske enkelt det bedste fra begge verdner.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro er det oplagte valg, når du har planer om at besøge Hvalpsund. Her har man skabt hyggelige rammer og moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Derudover er der både golf lige i nærheden af kroen og en masse spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, som f.eks. Ankeret på Hvalpsund Havn.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den sønderjyske natur og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress. Hotellet råder over golfbane, en enestående restaurant, hyggelige værelser og meget mere. Vil du gerne opleve Sønderborg, så er Benniksgaard Hotel det oplagte valg for dig, når du skal finde et sted at overnatte.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro Og Badehotel ligger i de smukkeste naturomgivelser i Thyholm ned til Limfjorden og står klar til at give dig et uforglemmeligt ophold. Hos Tambohus Kro og Badehotel kan du nyde mad i særklasse hos deres restaurant, forkæle krop og sind i deres wellness-afdeling, tage ud at bade eller besøge nogle af de spændende nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Comwell Sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Comwell Sorø er et helt fantastisk hotel, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i smukke omgivelser i Sorø. Her kan du slappe af i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres moderne faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve. Sorø Klosterkirke ligger f.eks. lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard ligger i Hurup og er et utroligt hyggeligt hotel, hvor du inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange forskellige moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellet har bl.a. en nærliggende golfbane og et boblebad, hvor du kan slappe af med et glas vin efter en god dag med en masse nye oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Skærbækcentret

2.5/5

Skærbækcentret er et hyggeligt indkvarteringsted i Skærbæk, som byder dig indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan slappe af og komme væk fra det stressende hverdagsliv. Skærbækcentret har moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold og en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter og udsøgte vine.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram Slotskro blev bygget helt tilbage i 1855 og har en helt unik beliggenhed i naturskønne omgivelser ved Gram Slot og Gram sø. Her er de helt perfekte rammer for et uforglemmeligt ophold. Om natten kan du hvile hovedet på et af de hyggelige værelser og om aftenen kan du nyde store gastronomiske oplevelser hos kroens enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hotel Marina byder dig indenfor til et fantastisk ophold i hyggelige rammer, hvor du kan slappe af og bare fokusere på at nyde livet. Hotellet har en god beliggenhed ved Vedbæk Havn og ned til en lækker badestrand, hvor du kan nyde solens stråler. Hotellet har også en masse gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Hotel Juelsminde Strand er det helt perfekte hotel for dig, som vil på miniferie, weekendophold, golfophold eller en længere ferie i Juelsminde. Juelsminde er en fantastisk by med gode spisemuligheder og en enestående stemning. Dette 3-stjernede hotel byder dig indenfor med en fantastisk beliggenhed i Juelsminde, hvor i kan slappe af i deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en af de ældste kroer i Danmark med en historie der går helt tilbage til 1600-tallet. Færgehuset ved Sallingsund på Mors går nemlig tilbage til 1600-tallet og i 1700-tallet fik dette hus kongeligt privilegium som kro. I dag er der stadig en helt unik stemning over denne gamle kro og derudover kan du nyde den absolut lækreste mad hos færgekroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

Hotel Ballumhus ligger i idylliske omgivelser på landet i Sønderjylland og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold, hvor du kan fokusere på livsnydelse og selvforkælelse. Som gæst hos Hotel Ballumhus kan du gøre frit brug af alle deres moderne faciliteter, samt nyde specialøl og lækre retter hos deres fantastiske restaurant. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Dette klassiske hotel ligger helt ned til vandet på flotte Tåsinge. Her får man altså udsigt over Storebælt og Troense havn. Hotellet er delt op i 3 bygninger, hvor der er værelser i alle af dem. Værelserne er moderne indrettet i dejlige lyse rum. Hotellets restaurant tilbyder en stor menu af internationale og danske retter, med udsigt til vandet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Østergaards Hotel
Hotels.com

Østergaards Hotel

3/5

Østergaards hotel er et helt fantastisk hotel, som ligger i lige så fantastiske omgivelser. Her har du mulighed for ultimativ forkælelse og maksimal livsnydelse. Hotellet ligger lidt i hjertet af idylliske Jylland i den hyggelige by Herning. Hotellet er også kendt for sin fantastiske atmosfære og hvis du vælger at give Østergaards Hotel et besøg, så kommer du til at elske det.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Hotel Pinenhus er et enestående hotel, som ligger i den utroligt hyggelige by Roslev. Her kan du overnatte i hyggelige værelser og gøre brug af alle hotellets moderne og lækre faciliteter, som f.eks. boblebad og gratis wi-fi. Derudover er der også kort vej til en lækker badestrand, hvor du kan tage ned og nyde havvandet og solens stråler.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Hotel Limfjorden ligger i den helt fantastisk by Thisted, hvor der altid er en enestående stemning og utallige muligheder for oplevelser. Hos Hotel Limfjorden kan du gøre brug af alle deres gode faciliteter, som f.eks. sauna og gratis wi-fi. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Thisted Kirke og alle de nærliggende hyggelige landsbyer.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Silkeborg er en utroligt hyggelig by, som har utroligt meget at byde på. Hvis du gerne vil opleve Silkeborg, så er Hotel Dania det oplagte sted at overnatte. Hotel Hotel Dania inviteres du indenfor til hyggelige værelser og moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Derudover er der mange spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Montra Skaga Hotel
Hotels.com

Montra Skaga Hotel

4/5

Montra Skaga Hotel befinder sig i smukke omgivelser i Hirtshals og er et familievenligt hotel, hvor dig og familien kan overnatte og få store gastronomiske oplevelser. Som gæst kan du også gøre brug af deres gode faciliteter, samt tage ud at besøge nogle af de unikke seværdigheder der er i nærheden af hotellet, som f.eks. Horne Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Montra Hotel
Hotels.com

Montra Hotel

4/5

Hotel i fantastisk landskab af vand og grøn skov. Hotellet ligger i Hanstholm tæt ved Nordsøen. Her er der er muligheder for alt lige fra golf til fiskeri og gåture i den smukke natur. Hotellet er nyrenoveret med smukt indrettet værelser, i nymoderne stil. Hotellet tilbyder behagelige omgivelser, lige fra minigolf, til spaområde med sauna og solarie og swimmingpool.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Dette klassiske hotel er bygget på en gammel bondegård fra 1841, hvor man har valgt holde på nogle af de originale detaljer fra gården. Hotellet ligger 5 minutter fra Lemvig centrum og helt ned til Limfjorden. Værelserne er klassisk indrettet i store lyse rum, hvor man virkelig har haft øje for detaljen. Restauranten serverer klassisk gastronomi med god udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

Denne klassiske bygning huserer et rigtigt fornemt hotel med fokus på kvalitet og service. Hotellet ligger i grønne omgivelser med en flot sø i haven. Her er der kort afstand til Fårup Sommerland og Aalborg. Værelserne er klassisk indrettet, i en minimalistisk forstand, med fokus på kvaliteten. Hotellet restaurant fokuserer på at tilberede gastronomi med friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

Hotel Sabro Kro
Hotels.com

Hotel Sabro Kro

4/5

Dette flotte hotel ligger 5 minutter fra E45, og kun 20 minutter fra Århus centrum. Her får man altså et hotel som ligger tæt på alverdens gode seværdigheder og muligheder, lige fra golf til shopping. Hotellet er moderne, og værelserne er lyse og rummelige, hvor indretningen er i neutrale farver. Hotellet tilbyder fitness, spillelokale med en række bordspil.

Laveste pris for 2 personer: 960 kr.

Hotel Lisboa
Hotels.com

Hotel Lisboa

3/5

I det sydlige af Frederikshavn ligger dette flotte klassiske hotel. Her er der mange muligheder for aktiviteter som haver og andet. og der ligger en fremragende restaurant i nærheden, som serverer dansk gastronomi af højeste kvalitet. Værelserne på hotellet er indrettet efter en vaskeægte skandinavisk stil, men også med stor kvalitet af møbleringen og komforten på samtlige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 752 kr.

Aalbæk Gl. Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Denne smukke kro betegnes også som et badehotel. Det er placeret tæt på Aalbæk station og under 15 minutter fra havnen og stranden. Værelserne er klassisk indrettet, i lyse rum, som er tilpasset til et rigtigt badehotel. Her er der rige muligheder for at slappe af og nyde tilstedeværelsen, enten i den store have eller på en gåtur i natur.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Hotel Jutlandia
Hotels.com

Hotel Jutlandia

4/5

Moderne familieejet hotel med hjemlig atmosfære, hvad venter du på? Hotellet ligger i Frederikshavn, tæt på havnen som kan nydes fra den flotte restaurant på 6. sal, som server lækker gastronomi. Hotellet er moderne indrettet i en rigtig newyorker-stil som skaber en eksklusiv stemning. Værelserne er topmoderne i forhold til indretning og møblering, med balkon som sikrer udsigt til havnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.024 kr.

Hotel HøjbySø
Hotels.com

Hotel HøjbySø

3/5

Dette klassiske og stilrene hotel står i nyrenoverede lokaler fra 2012. Her ligger man lidt afsides, men i flot natur og tæt på Højby station. De renoverede værelser byder på moderne indretning i lyse rum, på fokus på luksus. Hotellet egner sig godt til familien som holder af natur, og stedet er oplagt til cykel- og vandreture, golf og fiskeri.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Fordelen ved at vælge et hotelophold med mad

Når du vælger et hotelophold med mad, slipper du for at skulle forholde dig til så meget. Ofte skal der en mindre undersøgelse til, før du kan finde et ordentligt spisested, når du er på hotelophold. Når middagen er inkluderet i opholdet, bliver du fri for den bekymring. Du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt der nu er plads på den pågældende restaurant. 

Du slipper også for at skulle finde en køremulighed hjem, hvis du gerne vil have et ekstra glas vin til maden. I stedet kan du nemt og bekvemt slentre over på hotelgangen, når middagen er slut. Derfor kan du også med fordel vælge et hotelophold med middag og vin.

Hvis du godt kan lide at kombinere hotelophold med oplevelser, bør du også overvejet et hotelophold med spa.

Vælg blandt hotelophold over hele landet

Når du gerne vil have et hotelophold med mad, har du mulighed for vælge ét i lige den landsdel, der tiltaler dig mest. Derfor kan du selv vælge, om du helst vil besøge den nordlige, sydlige, vestlige eller østlige del af Danmark. Alle stederne har du mulighed for et helt fantastisk hotelophold med middag og morgenmad.

Hvis du gerne vil glæde din partner, kan du også købe et romantisk hotelophold.

Vælg mellem natur eller by

Du er måske vant til at skulle vælge et hotel tæt på en by, når du tager på ophold. Det har måske ofte været din eneste garanti for, at du kunne finde et spisested. Når du vælger et hotelophold med mad, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt hotellet er placeret på by og gode spisesteder. I stedet kan du vælge lige præcis dét hotel, der tiltaler dig mest. Det giver dig også mulighed for at vælge nogle hoteller, der måske er placeret lidt afsides. På den måde åbner et hotelophold, hvor der er mad inkluderet, også op for flere muligheder og nye oplevelser.

Vil du gerne på et ophold, hvor der er noget skønt natur? Så bør du overveje et hotelophold på Fanø.

elegant hotelværelse

Giv dig selv en unik madoplevelse

Nogle hoteller har virkelig dygtiggjort og specialiseret sig i madlavning. Nogle af stederne har ansat særdeles prominente kokke – nogle gange fra udlandet – for at kunne tilbyde dig en kulinarisk oplevelse i særklasse. Derfor er et hotelophold med mad også en fantastisk mulighed for måske at prøve en hel ny genre inden for madverdenen, som du endnu ikke har stiftet bekendtskab med. 

Mulighed for oplevelser i alle prisklasser

Selvom et hotelophold med mad måske lyder dyrt, kan du også sagtens finde billige hotelophold med mad. Hvis du derfor har et begrænset budget, kan du også sagtens få en virkelig fin oplevelse til en overkommelig pris. Flere af hotellerne tilbyder både overnatning og middag til en ganske fornuftig pris. Det betyder bestemt ikke, at du skal gå væsentligt på kompromis med hverken maden, værelset eller servicen. Nogle af stederne har målrettet sig efter at kunne tilbyde gode overnatningsmuligheder med lækker mad uden, at det koster alverdens.

Hvis du gerne vil en tur til det nordjyske, kan du tage et kig på et hotelophold Frederikshavn.

Vælg blandt én eller flere overnatninger

Når du køber et hotelophold med middag, kan du selv vælge om du vil have én eller flere overnatninger. For nogle er det ganske fint med blot én overnatning. Men hvis du også gerne vil have mulighed for at stifte bekendtskab med nærområdet, kan en ekstra overnatning også være en god idé. I så fald kan du ofte selv bestemme, om den ekstra overnatning skal være med eller uden middag.

FAQ

Hvad koster et hotelophold med middag?

Et sådant ophold findes i alle prisklasser. Der er både de helt luksuriøse udgaver, som ligger i den dyrere ende. Der er også mere budgetvenlige udgaver. Uanset, om du har tænkt dig at købe et dyrt eller mindre dyrt ophold, er du garanteret et skøn oplevelse med lækker mad. 

Kan jeg selv bestemme maden, når jeg køber et hotelophold med middag?

Det er forskelligt fra hotel til hotel, hvordan opholdet fungerer. Nogle steder kører med en forudbestemt menu. Andre steder har du selv mulighed for at vælge. Ofte bliver folk positive over den forudbestemte menu, som nogle gange er noget helt andet end dét, de selv ville have valgt. På den måde kan du tage hjem fra opholdet med en hel ny madoplevelse.

Hvor mange overnatninger er der inkluderet i et hotelophold med middag?

Der er forskelligt, hvor mange overnatninger, der er inkluderet i et hotelophold, hvor der er mad inkluderet. Det varierer fra hotel til hotel. Ofte vil det være enten én eller to overnatninger. Hvis du gerne vil have flere overnatninger, så du eksempelvis kan opleve nærområdet eller måske besøge noget familie, kan det ofte godt lade sig gøre.