fbpx

Hotelophold Ribe

Bedste hotelophold i Ribe 2024

Trænger du til at trække stikket og komme væk fra hverdagen? Der er masser af spændende ting at opleve i Ribe, så det kan være, at du skal tage en ven, veninde, kæreste eller anden under armen og tage af sted på hotelophold i Ribe.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Hotel Dagmar
Hotels.com

Hotel Dagmar

3/5

Hotel Dagmar er hotellet at vælge, hvis I ønsker et rendyrket forkælelsesophold. Et sådan ophold inkluderer et velkomstdrink, når I ankommer til hotellet. Senere får I serveret en udsøgt 5-retters Dagmarmenu med et matchende vinmenu. Efter aftensmaden får I kaffe og sødt, inden I går til ro. Om morgenen står I op til en lækker morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Hotel Postgaarden
Hotels.com

Hotel Postgaarden

3/5

200 meter fra centrum af Fredericia ligger Postgaarden. 450 meter derfra ligger Fredericia gågade som byder på en lang række butikker og eminente spisesteder, og havnen ligger 100 meter derfra. Værelserne er renoverede og står flot i en klassisk nordisk stil. Aktivitetsmæssigt er der mange muligheder, lige fra golf, til fodbold, eller svømning. Restauranten byder på en række danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Weis Stue
Hotels.com

Weis Stue

2.5/5

Kroferie? Det er noget alle kan trænge til engang imellem. Her får du en af Danmarks smukkeste og ældste kroer, mit i Nordens ældste by. Bygningen er et flot bindingsværk som stammer helt tilbage fra det 1600-århundrede. Her kan du opleve den fantastiske gourmetmad, lavet på klassisk kro-facon med lokale råvarer. Her får du en oplevelse til en god pris.

Laveste pris for 2 personer: 495 kr.

Hotel Ribe
Hotels.com

Hotel Ribe

2.5/5

I denne flotte gamle bygning fra 1873 er et unikt familiedrevet hotel, midt inde i Nordens ældste by. Hotellet har en beliggenhed der byder på en lang række seværdigheder i gåafstand. Der er heller ikke langt til Fanø, Lalandia, Vadehavet eller Legoland. Værelserne er individuelt indrettet, men stadig utrolig stilrent. Ejerne siger selv, her kan man slippe væk fra hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

Kammerslusen
Hotels.com

Kammerslusen

3/5

Der hvor Nationalparken Vadehavet og den Nordens ældste by, Ribe, forbindes ligger denne flotte herregård. Her får du altså en helt unik oplevelse af kombinationen af slusen, vinden og den flotte udsigt. Placeringen er lige udenfor for Ribe centrum, men tilpas tæt på en række seværdigheder, såsom Vikingecentret. Værelserne er moderne indrettet med flair for det klassiske.

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

Ribe Byferie Resort
Hotels.com

Ribe Byferie Resort

4/5

8 minutter fra centrum af middelalderbyen Ribe, ligger dette flotte ferie-resort. Det er så godt beliggende at i gåafstand ligger Vikingemuseet, butikker, og flot natur, desuden kan man køre til de omkringliggende golfbaner eller Vadehavscentret. Værelserne her er indrettet i flotte brune og hvide farver, som skaber en lys atmosfære på hotellet. I Ribe finder man gode spisemuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 959 kr.

Eleonoras
Hotels.com

Eleonoras

3/5

Bed & Breakfast på denne herregård fra 1600-tallet, det er hvad man får på Elenoras. Herregården er placeret midt i Nationalpark Vadehavet, i smukke grønne rammer. Gården er renoveret, hvor værelserne så er blevet indrettet i bedste vis efter den nordiske stil med fransk præg. Der er mulighed for gå- eller cykelture i flotte omgivelser eller golf på de nærliggende baner.

Laveste pris for 2 personer: 575 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold i Ribe

Mange har en stresset hverdag, hvor de har mange ting, som skal nås. Det kan være, at det også er noget, som du selv kan genkende fra din egen hverdag. Derfor kan det være afslappende, at man tager på et hotelophold, hvor du virkelig kan få lov til at trække stikket. I Ribe er der ingen stress og jag. Her foregår det hele i et stille tempo, og der er meget natur, som du kan gå rundt i for at mærke roen, som naturen kan give. Er du heldig, falder du over et billigt hotelophold i Ribe, og så kan du tage på hotelophold i Danmark for en god pris med masser af oplevelser. Overvej også ophold andre steder i Danmark eller udlandet, som f.eks. et hotelophold i Tyskland eller et hotelophold andre steder i Danmark, som f.eks. et hotelophold i Aalborg i den mere nordlige del af landet.

elegant og moderne hotel

Populære aktiviteter under hotelophold i Ribe

Der er masser at opleve i Ribe, og det er et sted, hvor der som regel strømmer til med turister om sommeren. Der er også meget at opleve i Ribe, og det er en by med meget kulturhistorie. I Ribe kan du f.eks. opleve Ribe Vikinge Center, hvor du kan blive kloge på vikinger og deres deltagelse i forskellige historiske situationer. Når du er i Ribe, så bør du også tage forbi Ribe Domkirke. Her kan du komme helt op i tårnet og få en udsigt over hele byen. Mange vælger også at besøge Ribe kunstmuseum, når de er i byen, og du har mod på at bevæge sig et lille stykke væk fra Ribe, så kan der med fordel nydes en is ved kammerslusen, der er en imponerende dæmning.

Ribes charmerende gader

Hvis der er noget, som ofte forbindes med Ribe, så er det de små, hyggelige gader. I Ribe er der nemlig bevaret huse og belægning fra noget, der minder om gamle dage. Her er gamle brosten og små huse i mange farver. I kan sagtens få en dag til at gå med gå rundt i Ribes gader og føle, at I bliver trukket tilbage i tiden. Ribe har naturligvis også shoppemuligheder, og selvom det ikke er byen med flest butikker, så er der mange små charmerende caféer, barer og restauranter, hvor det er muligt at læne sig tilbage og slappe af.

Det ukendte, hyggelige område i Ribe

I Ribe er der et område, hvor det er muligt at komme hen og se forskellige dyr. Der er f.eks. geder, som du kan komme ind til og give mad, og der er æsler, får og fugle, som kan opleves på nært hold. Der er mange skønne oplevelser i Ribe, og I kan med garanti finde det charmerende dyreliv, når I går en tur rundt i byen.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål omkring hotelophold i Ribe

Hvad koster et hotelophold i Ribe?

Et hotelophold i Ribe kan variere meget i prisen, fordi det også afhænger af forskellige faktorer. Det afhænger blandt af, hvilket hotel du vælger at overnatte på. Derudover har længde af opholdet, sæsonen og antallet af gæster en påvirkning på prisen. 

Hvornår skal jeg tage på hotelophold i Ribe?

Ribe har mest turisme om sommeren, hvor der blandt andet også strømmer en masse turister til fra Tyskland. Men byen vågner virkelig også op om sommeren, og du kan blandt andet opleve den årlige jazzfestival eller Tulipaner fest om sommeren i Ribe. Dog er der også hyggeligt om vinteren, hvor der er sat julemarked op i centrum af byen.

Kan jeg tage børn med til hotelophold i Ribe?

Et hotelophold med børn er nemt at finde i en by som Ribe, hvor der er masser af aktiviteter, som de vil elske at deltage i. På mange hotelophold i Danmark kan du tage børn med, men det er klart, at der nogle steder vil være flere aktiviteterne for børnene, end der er andre steder. Et hotelophold med hund er også muligt i Ribe, hvis I har en lille firbenet ven, I gerne vil have med.