fbpx

Hotelophold Sydsjælland

Bedste hotelophold på Sydsjælland 2024

Der er masser af gode hotelophold i landet, men ikke alle tager på hotelophold i anledning af rejse eller specielle anledninger.

Et hotelophold kan være oplevelsen i sig selv. Hvis du vil have en afslappende tur med by og natur, så bør du se på hotelophold på Sydsjælland. Her kan du finde et romantisk hotelophold eller et familievenligt hotel.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Man kan ikke andet end at falde for det ydre, der møder en, når man ankommer til Hotel Kirstine. Hoteller ligger placeret centralt i Næstved, så man under sit ophold er tæt på en masse muligheder. På hotellet bor du på et skønt værelse, og der er mulighed for lækker mad, i form af klassisk dansk, i hotellets hyggelige restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Motel Højmølle Kro
Hotels.com

Motel Højmølle Kro

2.5/5

Motel Højmølle Kro ligger på den idylliske ø Falster og byder dig indenfor til hyggelige omgivelser og gode værelser. Hotellet har mange moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af, samt en enestående restaurant, som byder på lækre danske specialiteter lavet fra bunden af hotellets dygtige kokke. Der er mange seværdigheder i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 675 kr.

Hotel Lolland
Hotels.com

Hotel Lolland

2.5/5

Hvis du gerne vil en tur til Lolland og opleve den hyggelige og unikke stemning der er på Lolland, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Lolland er en oplagt mulighed for dig. Her inviteres du indenfor til uformelle rammer og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at opleve alt hvad der er at opleve på Lolland.

Laveste pris for 2 personer: 760 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er et hyggeligt minihotel, som er familiedrevet med kærlighed. Kroen har egen restaurant med a la carte menukort baseret på grøntsager fra egen have. Der er mange forskellige muligheder hos hotellet for underholdning; f.eks. minigolf, udlejningscykler, flyveure i både fly og helikopter. Der er også mange seværdigheder i nærheden, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Vinhuset
Hotels.com

Hotel Vinhuset

3/5

Midt i Næstveds centrum finder du denne perle af et funktionelt hotel. I nærområdet finder man Bonbon-land, forskellige slotte og Lalandia. Hotellet blev renoveret i 2006, dog med fokus på bevarelsen af de historiske detaljer, og dermed er hvert enkelt værelse også individuelt indrettet. Restauranten tilbyder à la carte i en historisk kælder, hvor gastronomien er efter årstiden.

Laveste pris for 2 personer: 945 kr.

Den Gamle Digegaard
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

Den Gamle Digegaard har en fantastisk beliggenhed og vender direkte ud mod en lækker badestrand i Dannemare. Udover det, så er der også mange seværdigheder og aktiviteter lige i nærheden af hotellet, så der er ikke nogen tvivl om, at beliggenheden gør hotellet til et oplagt valg for en hver, som gerne vil besøge den hyggelige by Dannemare.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Milling Hotel Søpark
Hotels.com

Milling Hotel Søpark

3/5

Hos Milling Hotel Søpark inviteres du indenfor til hyggelige rammer, gode værelser og mange nyttige faciliteter, som er med til at sikre, at du får et godt ophold. For dig der besøger Maribo er Milling Hotel Søpark et oplagt valg. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Hunseby Kirke og Engestofte Gods.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Hotel Nysted Havn
Hotels.com

Hotel Nysted Havn

3/5

Vil du gerne opleve Lolland og den unikke stemning der er på Lolland? Så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Nysted Havn er den oplagte mulighed for dig. Hotellet ligger i den smukke havneby Nysted på Lolland og har til huse i en flot gammel nyrenoveret bygning der stammer fra starten af det 19. århundrede.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Fjordkroen
Hotels.com

Fjordkroen

4/5

Helt ud til Præstø Fjord ligger dette flotte og stilrene hotel. Værelserne er utrolig stilrene og med balkon med udsigt til vandet. Restauranten udsøgt i form af fransk og dansk gastronomi, hvor der er mulighed for at nyde maden til udsigten over Præstø Fjord. Hvis man vil have et adrenalin-rus så ligger BonBon-land kun 30 minutter derfra.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Fuglsang Herregaard
Hotels.com

Fuglsang Herregaard

2.5/5

Hos Fuglsang Herregaard har du mulighed for at overnatte i en unik herregård der stammer helt tilbage fra 1869. Her er der en idyllisk og romantisk stemning, samt mange gode faciliteter. Hotellet har også en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter og kolde drikkevarer, når du ikke er ude at opleve det spændende nærområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

Ny Kirstineberg Gods Bed Breakfast
Hotels.com

Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast

2.5/5

Hvordan lyder det med at overnatte på et utroligt smukt gods midt i lige så smukke naturomgivelser? Hvis det lyder som noget du gerne vil, så er Ny Kirstineberg Gods Bed Breakfast en oplagt mulighed for dig. Godset ligger 3,5 km uden for Nykøbing Falster og byder på hyggelige værelser, samt gode faciliteter der sikrer dig et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Askø Mejeri bnb
Hotels.com

Askø Mejeri

3/5

Askø Mejeri bnb har til huse i en gammel og unik industribygning, som er blevet gennemrenoveret. Som gæst hos dette hotel indlogeres du på et hyggeligt og klassisk værelse. Hotellets beliggenhed gør det også til det helt perfekte valg for dig, som gerne vil opleve denne lille og unikke ø Askø, samt den hyggelige by Askø By.

Laveste pris for 2 personer: 784 kr.

Hotel Menstrup Kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

Denne traditionelle kro ligger tæt ved stranden i Næstved, og tæt på centrum af Næstved. Omkring kan man finde smuk natur og forskellige slotte, og kun 40 minutter derfra finder man BonBon-land. Hotellets værelser er klassisk indrettet efter en rigtig kro-stil. Restauranten på kroen er kendt for deres traditionelle danske retter med moderne twists, tilberedt med lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold på Sydsjælland

Der er mange grunde til, at du skal vælge et hotelophold på Sydsjælland. Først og fremmest er det typisk billigere end et hotelophold Nordsjælland, hvor du også er nærmere nogle af de dyrere egne af landet.

Sydsjælland har en masse at byde på. Her kan du slippe lidt væk fra storbyen men stadig holde den tæt på. Du kan finde hoteller, der ligger ud til hvide sandstrande, eller nogle der ligger inde i byer i en overskuelig størrelse.

Når du vælger et hotelophold på Sydsjælland, har du masser at vælge imellem. Du kommer væk fra de almindelige turiststeder, og du får set en del af landet, der ofte bliver overset. Tag ud i vild natur, eller gå ned ad roligere gågader – eller begiv dig ud på egen hånd og se, hvad du finder.

Tæt på by og hav: Dét kan du lave på Sydsjælland

Et hotelophold på Sydsjælland giver dig rig mulighed for en masse ting. Du kan bruge dit hotelophold til at komme på afstand fra de travlere ting og selv vælge, hvornår du vil hvad. Når du er på hotelophold på Sydsjælland, kan du for eksempel selv tage bilen ind til København og trække dig tilbage, når du vil.

Der er rig mulighed for at få hotelophold med middag, når du tager på hotelophold på Sydsjælland. Du kan finde hoteller med eller uden restaurant, og du kan også finde et billigere ophold og selv udforske de lokale spisesteder.

Med et hotelophold på Sydsjælland får du også mulighed for at udforske dele af det danske land, der ikke stilles meget fokus på. Sydsjælland har masser af strande og skove, men der er også en bred vifte af attraktioner, du kan besøge. Alt efter området er der nye ting hver eneste dag, og det kan være godt at lave lidt forarbejde.

vidunderligt hotelophold

Anderledes hotelophold på Sydsjælland

Et hotelophold på Sydsjælland kan sagtens bare være dét – en mulighed for at slippe lidt væk fra hverdagen og være i andre omgivelser. Men du kan også kombinere dit ophold med noget andet. Du kan for eksempel vælge et hotelophold med massage, hvis du har brug for at slappe af eller kombinere dit ophold med lokale ture eller kurser.

Et hotelophold skal levere til din fornøjelse, og hvis du er gladest ved et aktivt ophold, så er det godt at finde forskellige aktiviteter på forhånd, som du kan nyde. Ofte kan hoteller vejlede dig i de lokale muligheder og fortælle dig, hvad der er pengene værd.

Det kan også være, du kender nogen i nærheden. Et hotelophold er en god måde at gense gamle venner og bekendte på.

FAQ

Kan man tage på hotelophold på Sydsjælland og besøge København?

Sydsjælland er et større område, men Danmark er så dejlig lille og overskueligt, at du med bus, bil eller tog sagtens kan besøge København.

Hvad omfatter Sydsjælland?

Sydsjælland som geografisk sted har altid varieret, men i dag omfatter det primært Næstved, Faxe, Stevns og Vordingborg kommuner.

Hvad kan man lave på Sydsjælland?

Du kan lave mange ting på Sydsjælland, og det afhænger meget af hvilket område, du tager på hotelophold i. Det kan være godt at undersøge de nærmeste muligheder hjemmefra eller kombinere dit ophold med en aktivitet.