fbpx

Hotelophold Sjælland

Bedste hotelophold på Sjælland 2024

I det store hele er Danmark opdelt i to store klumper med en masse små, skønne øer i mellem og rundt om. I øst ligger den ene store klods – Sjælland. Du skal besøge smukke Sjælland på dit hotelophold, om du tager til København eller ej. Den store ø byder på nogle af de smukkeste strande, skove og kulturoplever i hele Danmark.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Hvis du gerne vil komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er en oplagt mulighed for dig. Her kan du forkæle krop og sind i deres spaområde, hoppe en tur i poolen og senere på dagen nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke står klar til at lave til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligner noget man har taget direkte ud fra en prinsesse film og er også uden tvivl et af de smukkeste slotte i Danmark. I dag fungerer slottet som hotel og du har derfor mulighed for at overnatte i disse ekstraordinære omgivelser, hvor der også er både indendørs pool, spa og en enestående restaurant, der skaber store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Hos Villa Copenhagen har du mulighed for at bo inde midt i hjertet af København. Dette luksuriøse hotel har rammerne til at skabe et uforglemmeligt ophold for dig. Du kan frit gøre brug af hotellets faciliteter, som f.eks. fitnesscenter, gratis wi-fi, pool og meget mere. Derudover er der naturligvis kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

71 Nyhavn Hotel er et utroligt hyggeligt hotel, som ligger i ikoniske Nyhavn, hvis historie går langt tilbage i historien. Nyhavn har været centrum for østersøens søfart og er i dag blevet til den største attraktion i København med sin unikke stemning og utroligt flotte bygninger. Hos 71 Nyhavn Hotel har du mulighed for at bo lige midt i nyhavn.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger i en smuk fredet bygning, hvis historie går helt tilbage til 1780’erne. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed tæt på Amalienborg Slot og lige over for Operaen. Hos dette hotel kan du nyde lækre retter hos deres gourmetrestaurant SALT, gøre brug af deres moderne faciliteter og hvile hovedet på et hyggeligt værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Comwell Klarskovgaard er en perle midt i naturen. Alene det arkitektoniske og spændende hotelbyggeri skaber den helt rette atmosfære, når man har bevidstheden om, at man skal overnatte ude i naturen. Her er udelukkende anvendt træ og mursten, hvilket er med til at give det rå men superfede udtryk. Skov og Storebælt er lige ude foran vinduet.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Små 2 minutter fra Parke, FCK’s fodboldstadion, kan du finde Rye 115 Hotel. Dette er også et helt fantastisk hotel, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Hotellets beliggenhed gør det super nemt at komme ud at få store oplevelser, som f.eks. Parken og dronningens slot. Hos hotellet kan du hvile hovedet og bare fokusere på at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel er det perfekte valg for dig, når du besøger København. Her er der mulighed for at gøre brug af hotellets mange moderne og stille omgivelser til at fokusere på at nyde livet. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, men opholdet kan også bruges på hotellet, hvor der er mange moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt. Petri ligger inde midt i hjertet af Købehavn og er det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve København. Skt. Petri har til huse i Vilhelm Lauritzens ikoniske bygning, der stammer tilbage fra 1928 og byder dig indenfor til luksuriøse værelser, moderne faciliteter og mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Scandic Palace Hotel
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Scandic Palace Hotel er et elegant hotel, som ligger centralt i København ved Rådshuspladsen. Man finder altså ikke en meget bedre beliggenhed til sit ophold end den Scandic Palace Hotel har. Derudover har hotellet utroligt hyggelige værelser og mange gode faciliteter, som du kan bruge, som f.eks. deres træningscenter. Derudover har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne ligger i Hornbæk og er et af Danmarks oprindelige badehoteller med en historie, som går helt tilbage til det 18. århundrede. Sidenhen har hotellet beholdt sin unikke stemning, men fået en gennemgående renovering, så du nu kan nyde mange moderne faciliteter. Vil du gerne opleve Hornbæk og slappe af, så er Hotel Bretagne oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt fantastisk spahotel, som er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Snekkersten. Det er et meget eksklusivt spahotel, som byder på et enestående og moderne spa-område og ultimativ mulighed for afslapning. Derudover er der også kort vej til hav, skov og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Badehotel Søfryd
Hotels.com

Badehotel Søfryd

3.5/5

Badehotel Søfryd er et hyggeligt 4-stjernet hotel, som ligger ud til en lækker badestrand i Jyllinge. Hotellet råder over gode faciliteter og en enestående restaurant, hvor talentfulde kokke står klar til at tilberede lækre retter baseret på friske råvarer. Vil du gerne opleve Jyllinge og nærområdet, så er der ikke noget bedre sted at overnatte end Badehotel Søfryd.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Comwell Korsør

4/5

De rustikke omgivelser ved Comwell Korsør gør det til en ret unik oplevelse, når man vælger et ophold netop her. Uanset hvor man kigger hen, bliver øjet mødt af rustikke materialer som træ og mursten. Det skaber en ekstra hygge og skøn atmosfære, som faktisk virker beroligende og afslappende – helt som skoven udenfor, der omringer hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Scandic CPH Strandpark
Hotels.com

Scandic CPH Strandpark

4/5

Centralt i København kan du finde Scandic CPH Strandpark, hvor du har mulighed for at komme på et uforglemmeligt ophold. Her er der kort vej til Kastrup Strand, samt en bred vifte af spændende seværdigheder, som f.eks. Christianborg Slot og Danmarks Nationalmuseum. Derudover er der også både spa og fitness på hotellet, så du også kan forkæle kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 916 kr.

Quistgaarden Bed And Breakfast
Hotels.com

Quistgaarden Bed & Breakfast

3/5

På Sydsjælland lige i nærheden af Bjørnebæk Strand kan du finde det idylliske hotel Quistgaarden Bed and Breakfast. Her er der gode muligheder for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Der er kort vej til en god badestrand, men på selve hotellet er der også mange gode faciliteter du kan gøre brug af. Der er f.eks. gratis wi-fi, spabehandlinger og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 620 kr.

Hotel Villa Strand
Hotels.com

Hotel Villa Strand

3/5

Hotel Villa Strand byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i hyggelige omgivelser. På selve hotellet er der mange gode faciliteter, som du kan gøre brug af, som f.eks. boblebad, gratis wi-fi, spa og mere til. Derudover ligger hotellet lige ud til en lækker badestrand og så er der kort vej til alle de spændende seværdigheder der er at finde i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.400 kr.

Scandic Webers
Hotels.com

Scandic Webers

4/5

Der er ikke nogen tvivl om at der er en magisk stemning over Tivoli i København og blot 3 minutters gang herfra ligger Scandic Webers. Her kan du overnatte i deres luksuriøse og moderne værelser, og nyde lækre cocktails, ølsorter og snacks i deres bar. Derudover har hotellet en lækker buffet om morgenen og mange gode faciliteter, som bl.a. fitness og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 748 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods har til huse i en unik og utroligt smuk bygning, som stammer helt tilbage fra 1327. Her har man skabt de perfekte rammer til at give dig et uforglemmeligt ophold og muligheden for at glemme alt om hverdagens stress. Godset råder bl.a. over hyggelige værelser, en lækker pool, sauna og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et luksuriøst hotel, som er direkte forbundet til Terminal 3 i København. Det er derfor også det oplagte hotel, hvis man skal lette fra eller lande ved København lufthavn. Hos hotellet er der panoramaudsigt over Øresund, gode faciliteter som f.eks. fitness og spa, og så er alle værelser super hyggeligt og rene.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et miljøvenligt hotel, som ligger centralt i København ved søerne. Her inviteres du indenfor til utroligt hyggelige omgivelser, nordiske morgenmad, økologiske råvarer og meget mere. Hotellet råder f.eks. også over Ni’Mat Spa, som er et enestående spa- og wellnesscenter, hvor du for alvor har mulighed for at forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel byder dig indenfor til de hyggeligste rammer og lækreste værelser, hvor du har mulighed for at hvile hovedet og glemme alt om hverdagens stress. Her kan du få store gastronomiske oplevelser, nyde kolde drinks og bare slappe af. Derudover er der ikke lang vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud af opleve.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli er et helt utroligt magisk sted i København, hvor der både om sommeren og om vinteren er en enestående stemning. Inde midt i Tivoli kan du finde Tivoli Hotel, som også er et helt utroligt hotel med en magisk stemning over sig. Vil du gerne opleve København, Tivoli og alt det de har at byde på, så er Tivoli Hotel er oplagt for dig.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et topmoderne og luksuriøst 4-stjernet designhotel i København, som inviterer dig indenfor til en uforglemmelig oplevelse. Hotellet har en enestående beliggenhed i København, som gør det til det oplagte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve København. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Hos Bandholm Hotel kan du meget mere end bare at overnatte. Ikke nok med at hotellets beliggenhed er helt fantastisk med en vild udsigt over Smålandshavet, så er der også en bred vifte af spændende seværdigheder lige i nærheden. Derudover har hotellet mange gode faciliteter, som du kan gøre brug af, som f.eks. deres boblebad og gratis wi-fi på alle værelser.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Skovshoved Hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Hotel giver dig mulighed for at få et uforglemmeligt ophold i smukke og unikke omgivelser. På hotellet kan du gøre frit brug af alle deres gode faciliteter, samt nyde retter i særklasse hos deres enestående restaurant A Hereford Beefstouw Skovshoved, når du ikke er ude at opleve alle de spændende nærliggende seværdigheder og omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Scandic Copenhagen
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Scandic Copenhagen er det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Sorø og den fantastiske stemning der er i Sorø. Som gæst hos hotellet kan du gøre frit brug af alle deres moderne faciliteter, samt hvile hovedet i et af de hyggelige værelser. Fra hotellet er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Vilcon Hotel
Hotels.com

Vilcon Hotel

3/5

Vilcon Hotel er et gennemført hotel, som ligger i smukke omgivelser i Slagelse. Her kan du overnatte i hyggelige rammer, samt gøre frit brug af hotellets mange gode faciliteter. På hotellet er der bl.a. tennisbane, spa, fitness og mere til. Derudover har hotellet også en enestående restaurant, hvor de talentfulde kokke står klar til at tilberede mad i særklasse til dig.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Scandic Ringsted
Hotels.com

Scandic Ringsted

3/5

Scandic Ringsted er et moderne og godt hotel med en central beliggenhed i Ringsted. Her kan du gøre frit brug af deres mange gode faciliteter, som bl.a. fitness, gratis wi-fi og om morgenen gratis morgenmad. Derudover er der mange spændende seværdigheder og så er hotellet helt perfekt for dig, som gerne vil opleve hvad Ringsted har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 945 kr.

Imperial Hotel
Hotels.com

Imperial Hotel

4/5

Hvis du gerne vil en tur til København og opleve alle de spændende seværdigheder der er i København, så er der ikke nogen tvivl om, at Imperial Hotel er det oplagte hotel for dig. Her er der gode faciliteter du kan gøre brug af, hyggelige værelser du kan slappe af i og så har hotellet en fantastisk beliggenhed der gør det nemt at opleve hele København.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Scandic Glostrup
Hotels.com

Scandic Glostrup

4/5

Scandic Glostrup ligger I den hyggelige by Glostrup og byder dig indenfor til et uforglemmeligt hotelophold. Hotellet ligger tæt på København, så skulle man få lyst til at tage ind og opleve hovedstaden, så kan man også nemt det. Derudover har hotellet mange gode faciliteter, som f.eks. fitness og en enestående restaurant, hvor du kan nyde mad i en klasse for sig.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

Scandic Sluseholmen

4/5

Scandic Sluseholmen ligger i hyggelige omgivelser i København og er et utroligt hyggeligt hotel, som byder dig indenfor til gode værelser og en god stemning. Hotellet ligger tæt på det pulserende liv i København og er et oplagt valg for dig, som gerne vil bo tæt på alle de spændende attraktioner der er i København. Hotellet har også gode faciliteter, som du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Derfor skal du vælge et hotelophold på Sjælland

Du har ikke oplevet hele Danmark og den danske kultur, før di har besøgt som minimum de to store klodser. Og du har ikke oplevet Sjælland, hvis du kun har været i København. Nogle vil endda gå så langt som til at sige, at der er København, og så er der resten af landet. Hvor glade de resterende sjællændere er for at komme i samme gruppe som jyderne, fynboerne, lollænderne osv. må du selv vurdere. 

I hvert indeholder den store ø en stor diversitet, om du kører til København, til Nordsjælland, Vestsjælland eller til Sydsjælland. I syd og vest er der mere plads og færre mennesker til at slås om parkeringspladserne. Der er store marker, vidunderlige skovområder og skønne strande. 

I nord er der – særligt i sommermånederne – fest, sol og farver. Her finder du skønne strande og aktiviteter til flere somre. København behøver næsten ingen beskrivelse. Byen bliver anset af endda udenlandske rejsende som en af de smukkeste, livlige og mest behagelige storbyer i verden. 

Du skal komme til Sjælland, fordi den store ø byder på alt, hvad hjertet begærer. Desuden er det umuligt at undgå ikke at skulle krydse Storebæltsbroen og lande på Sjælland før eller senere i livet. 

Det delte Danmark i øst og vest

Tager du på et hotelophold på Sjælland eller tager du på et hotelophold i Jylland, vil de to turer opleves vidt forskelligt. Dialekten er anderledes. Skovene ser lidt anderledes ud. Der er flere biler på vejene på Sjælland. Det er måske også en forskel i hastigheden i både tale og handling. 

Trods de mange forskelle på Jylland og Sjælland har de en meget vigtig ting tilfælles. Sproget er det samme. Bøge, ege og birketræerne fylder i alle skovene. Historierne fra museer, vikingeborge og bunkere har samme fortælling. Gadenavnene er ens. Skolerne ligner hinanden. Det er de samme butikker. Trods uenighederne kunne vi næsten ikke være mere ens på tværs af bælterne. 

Dialekterne afslører hurtigt, når du står i is-butikken, ligger på massagebriksen eller sidder i restauranter på jeres hotelophold på Sjælland, hvor vi hører til. Men med en smil på læben åbner vi alle sammen glædeligt døren for nye gæster. Sjælland skal opleves, så nogle af de skøre fordomme kan skydes lidt i sænk.

flot hotel reception

 

Sjælland med og uden København

Når man tager til Sjælland, skal man tage til København, hvorfor ellers besøge øen? Det er i hvert fald løgn. Sjælland byder på en masse unikke kulturelle- og naturoplevelser, selv uden København. 

Et hotelophold i Køge kan ikke byde på de samme kulturoplevelser eller samme restauranter som hovedstaden, og det skal for så vidt heller ikke forsøge. I stedet skal Køge opleves for den hyggelige by, den er. Køge har en af de smukkest strande, I overhovedet kan finde i Danmark. Køge Bugten skal selvfølgelig også have en visit. 

På jeres hotelophold på Sjælland kunne I opleve Camp Adventure og Skovtårnet. For den aktive familie er det næsten oplagt. For de mindre aktive i familien kan de “nøjes” med at tage turen op i tårnet og få en fantastisk udsigt. 

Uden for København ligger også et af de skønneste og museer i landet – Louisiana. De skifter hyppigt udstillingerne på kunstmuseet, hvorfor et tidligere visit aldrig skal holde jer fra at troppe op på ny. Der er også Safariparken i Knuthenborg og Sommerland Sjælland, som hele familien vil elske. 

Selvfølgelig kan jeres hotelophold på Sjælland også kombineres med et hotelophold i København. Byen er stor, smuk og giver uendelige kulturtilbud. 

Øboer mentalitet på Danmarks største ø

Sjælland er lidt en pudsig størrelse. Storebæltsbroen har for alvor smadret øboer mentaliteten. Hvis man tager på et hotelophold på Als, finder man straks den særlige mentalitet. Men på den store ø er den rolige, rare og eneboer følelse helt forsvundet. 

Sjælland er en ø, men det kan ikke mærkes på sjællænderne. Læg godt mærke til det, når I tager på hotelophold på Sjælland. Modsat naboøen Fyn, der har vedholdt en øboer mentalitet trods to broer, har sjællænderne helt smidt mentaliteten fra sig. Det kunne skyldes, at øen er så kæmpestor, som den er. Helt anderledes måtte det have følt før 98, hvor Storebæltsbroen åbnede. 

Naturskønne og festfyldte Sjælland

Skulle I være til smuk natur og fyldte drinksglas, vil Skagen-ugen sagtens kunne udskiftes med en uges hotelophold i Nordsjælland. Det kunne være i Tisvildeleje, Gilleleje, Nykøbing Sjælland eller Rørvig. Hvis du søger gamle, skønne danske feriebyer, rammer du virkelig plet her. Turisterne boomer til området om sommeren. 

Der holdes årligt musikfestivaler, som fylder byerne med glade festivalgangere. Der kan traskes ned til vandet og tages en dukkert, når hovedpinen er hård. Der kan spises på lækre fiskerestauranter med frisk fanget fisk. Den danske Rivera, som kystlinjen kaldes, skal I besøge, når I holder sommerferie på Sjælland. 

Desuden vil Kronborg og Frederiksborg Slothave også stå jer frit for at besøge. Skønne steder, hvor historiens vingesus virkelig kan tage pusten fra jer.

hotel indretning

 

Find jeres perfekte hotelophold på Sjælland

Er I mere til ro og afslapning og mere rolige omgivelser, hvorfor så ikke vælge Vest- eller Sydsjælland. I kan tage på Koldkrigsmuseet eller på vandretur på Camønoen. Møns Klint skal også have jeres visit. Dette naturlige vidunder står uden sammenligning i hele det ganske land. Klipperne skyder direkte op fra vandoverfladen. Træerne står frodigt på toppen af klipper og bevæger sig i takt med vindens hærgen. 

Endelig er der mulighed for et vikingeborgvisit, Domkirken i Roskilde og Sorøs fantastiske kloster, skulle I vælge Vestsjælland på jeres hotelophold på Sjælland. Ender I der, så vælg et hotelophold med middag. Efter en lang dag med udflugter til de sjællandske vidundere, er det skønt bare at kunne sætte sig i restauranten og blive opvartet af det venlige personale. 

Sidst men ikke mindst skal der lyde en opfordring til at tage på hotelophold på Sjælland uden København, fordi prisen er meget billigere. I kan finde væsentlig mere billige hotelophold ude for end inden i København. I kan altid tage en dagstur til hovedstaden, skulle I finde det nødvendigt. 

FAQ

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af hotelophold på Sjælland. 

Kan vi tage på hotelophold på Sjælland uden at besøge København? 

Ja, det kan man sagtens. 

Hvis I aldrig har været på Sjælland før, er det selvfølgelig oplagt også at besøge vores hovedstad. Den er skøn, stor og vidunderlig, men det er slet ikke nødvendigt. I finder rigelig med aktiviteter på resten af Sjælland til jeres hotelophold på Sjælland uden København. 

Hvad kan man lave på et hotelophold på Sjælland?

I kan besøge nogle af de mægtige slotte og borge, som Sjælland besidder. I kan indleve jer i vores vikingehistorie. I kan dase rundt på de skønne strande. I kan tage på musikfestivaler. I kan tage på skovvandringer, cykelture og mountainbiken. I kan tage på aktivitetsdage. I kan tage inaktivitetsdage i biografer, museer eller teatre. I kan det hele på Sjælland. 

Hvor skal vi tage på hotelophold på Sjælland, hvis vi vil bade og have det sjovt? 

Den danske Rivera kalder på glade sommergæster. I kan også tage strand og sommerferie i Sydsjælland, hvor strandene også er fantastiske, når vejret er med jer.