fbpx

Hotelophold Sorø

Bedste hotelophold i Sorø 2024

Tag på hotelophold til Sorø med en, du holder af, hvis du trænger til at tage en pause fra hverdagen. Her kan du finde en oversigt over, hvilke hoteller der er i Sorø. Så kan du med fordel finde det hotel, der passer bedst til dig og dine personlige præferencer.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Comwell Sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Comwell Sorø er et helt fantastisk hotel, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i smukke omgivelser i Sorø. Her kan du slappe af i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres moderne faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve. Sorø Klosterkirke ligger f.eks. lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Krebshuset
Hotels.com

Krebshuset

3/5

I Sorø ligger denne klassiske bygning, som er et 3-stjernede hotel. Her tilbydes der alt lige fra restaurant, bar, opholdsstue og en flot have. Værelserne er enkle, men i flot klassisk facon. Her er der også rig mulighed for at gøre brug af aktiviteter, fra fiskeri og roning for de stille, til cykel og golf for dem der vil svinge rundt.

Laveste pris for 2 personer: 675 kr.

Derfor skal du tage på hotelophold på Sorø

Der er masser af lave under hotelophold til Sorø til trods for, at selve deres bycentrum ikke udgør særlig mange kvadratmeter i alt. Men det er også noget af det, der er med til at give Sorø sin charme. Når du er i Sorø, så kan du f.eks. vælge at tage et smut på besøg i Akademihaven, der er placeret lige ud til Sorø sø. Her kan du altså virkelig trække stikket og lade naturen give dig ro. Hvis du kan lide kultur og arkitektur, så er et besøg i Sorø Klosterkirke måske det perfekte bud på en seværdighed, som du skal se. 

Sorø klosterkirke blev bygget allerede i slutningen af 1100-tallet, hvor det blev opført af biskop Absalon. Kirken er en af de første kirker, der er lavet med teglsten, så du er virkelig vidne til udvikling og historie, når du tager på besøg til Sorø Klosterkirke. Der er mange skønne hotelophold i Danmark – og her er Sorø et fantastisk sted at besøge. Andre er også glade for et hotelophold i Aalborg eller et hotelophold i Odense med familien. 

aldeles fremragende hotel med god service

Oplev naturen under et hotelophold på Sorø

Er du vild med natur, kan det også være fornuftigt at tage et hotelophold i Sorø. Sorø er nemlig placeret på Midtsjælland, hvor det er omgivet af skove, marker og en masse søer i forskellige størrelser. Der er mange, der bruger naturen, når de har brug for at slappe af. Her har du også muligheden for virkelig at koble af, mens du suger oplevelsen af den smukke natur til dig. Vil du virkelig koble af i naturen, kan et besøg til Zen Gardens også være en god idé. Byen Stenlille, hvor du finder Zen Gardens ligger 14 kilometer nord for Sorø, og her kan du gå rundt mellem tusindvis af smukke planter, damme og stenbedde. Det er virkelig et besøg værd, hvis du kan lide natur.

Gode spiseoplevelser under hotelophold på Sorø

Er du til god mad, så er der også masser af gode kulinariske madoplevelser at finde i Sorø. Du kan f.eks. besøge gourmetrestauranten Støvlet Katrines Hus, som er placeret ved Sorøs nordlige del. 

FAQ 

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med hotelophold i Sorø

Hvornår skal jeg tage på hotelophold i Sorø?

Du kan tage på hotelophold i Sorø året rundt, men fordi at Danmark kun er varm om sommeren, så er det ofte i denne årstid, at folk vælger at tage af sted. Det er klart, at det også ofte kan mærkes på priserne, hvilke perioder der er de mest attraktive for turister. Der er f.eks. nogle sæsoner, hvor det er nemmere at finde et hotelophold tilbud i Sorø, end det er i andre perioder. 

Hvad koster et hotelophold i Sorø?

Det kan variere en hel del, hvad det koster for et hotelophold i Sorø. Det kan f.eks. afhænge af, hvor mange mennesker der skal afsted, hvor stort et værelse I har brug for, og hvilket hotel du vælger. Du kan sagtens finde et billigt hotelophold i Sorø, der passer til dit budget.

Hvorfor tage på hotelophold i Sorø?

Der er mange, der vælger at holde ferie i Danmark, fordi det kan være mere overskueligt, når der ikke skal til at planlægges transport og fly. Derudover er Sorø naturligvis et smukt sted, hvor der er masser at opleve. Skal du på hotelophold med hund, så led efter et hotel, hvor dette er tilladt.