fbpx

Hotelophold Helsingør

Bedste hotelophold i Helsingør 2024

Hvis du gerne vil på en hyggelig hjemmeferie i Danmark, kan du overveje et hotelophold i Helsingør. Byen er fyldt med både kulturelle og historiske steder. Derfor er der rig mulighed for at opleve en masse spændende, når du tager afsted med enten din kæreste, familie, ven eller veninde.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger lige på kanten til Øresund i smukke omgivelser og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i luksuriøse rammer. Her kan du hvile hovedet i et af deres lækre værelser, når du ikke ligger nede på stranden, spiller i deres kasino, er ude at se seværdigheder i området eller nyder mad i særklasse hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Sauntehus Slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Hvis du gerne vil opleve Hornbæk, så er der ikke nogen tvivl om, at Sauntehus Slotshotel er et godt valg i forhold til overnatning. Her kan du blive indlogeret på et af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. den store pool. Der er derudover også kun kort vej til mange spændende seværdigheder fra hotellet, som Hornbæk Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt fantastisk spahotel, som er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Snekkersten. Det er et meget eksklusivt spahotel, som byder på et enestående og moderne spa-område og ultimativ mulighed for afslapning. Derudover er der også kort vej til hav, skov og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Konventum Konferencecenter
Hotels.com

Konventum Konferencecenter

3/5

Konventum Konferencecenter er det perfekte hotel for dig, som gerne vil prøve at bo i idylliske omgivelser i Helsingør. Hotellet råder over 222 værelser og byder dig indenfor til en luksuriøs fornemmelse og rummelige værelser. Der er utroligt mange spændende seværdigheder i nærheden af hotellet, som f.eks. Kronborg Slot og Danmarks Tekniske Museum.

Laveste pris for 2 personer: 1.124 kr.

Hotel Sleep2Night
Hotels.com

Hotel Sleep2Night

3/5

Hvis du har planer om at besøge Helsingør, så er Hotel Sleep2Night et godt valg. Her kan du gøre brug af en bred vifte af gode faciliteter, som sikrer at du får et fantastisk ophold. Derudover er der mange spændende seværdigheder lige i nærheden, som f.eks. Skt. Olai’s Kirke og Helsingør Kunstgalleri. I Helsingør er der også mange anerkendte restauranter du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 761 kr.

Hotel Skandia
Hotels.com

Hotel Skandia

3/5

Hotel Skandia er et hyggeligt hotel der ligger små 30 minutter fra Helsingør Station. Hotellet byder på hyggelige rammer og en idyllisk beliggenhed med mange spændende seværdigheder i nærheden. Du kan f.eks. tage ud og opleve Kronborg Slot der ligget blot 4 minutter fra hotellet. Med færgen kan du også nemt besøge Helsingborg i Sverige.

Laveste pris for 2 personer: 901 kr.

Hotel Hamlet
Hotels.com

Hotel Hamlet

3/5

Hotel Hamlet er et romantisk hotel af høj kvalitet i Helsingør. Her kan du slappe af i det hyggelige værelse du bliver indkvarteret, samt gøre brug af alle hotellets moderne faciliteter, som f.eks. gratis wi-fi. Derudover har hotellet også en enestående restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse tilberedt fra bunden af deres talentfulde kokke.

Laveste pris for 2 personer: 725 kr.

Derfor bør du vælge et hotelophold i Helsingør

Hvis du gerne vil opleve noget nyt, men samtidig ikke vil rejse for langt, er Helsingør et oplagt valg. Byen rummer nemlig flere historiske steder, der altid er et besøg værd. Ligesådan er området også kendt for sine skønne naturomgivelser. Med andre ord er der altså rigeligt at både se og opleve i Helsingør. Hvis du gerne vil til en jysk by, hvor der også er en masse kultur, er et hotelophold i Horsens måske noget for dig.

Når du er færdig med at udforske området, har byen flere fine hoteller, hvor du virkelig kan slappe af og nyde et afbræk fra hverdagens stress og jag. 

Tag din partner med på et romantikfyldt hotelophold i Helsingør

Hvis du gerne vil invitere din kæreste eller ægtefælle på en romantisk tur, er Helsingør et oplagt valg. Området er velsignet med skøn natur, hvor I både kan nyde skov og strand. I har mulighed for at sove på nogle skønne hoteller, der har de blødeste senge.

Når I står op, er det til den mest fantastiske udsigt, der kun kan give en god start på dagen. Rammerne er derfor helt fabelagtige, hvis du gerne vil have et ophold med romantikken i centrum. Du kan naturligvis også overveje et hotelophold til jul, hvis du gerne vil overraske din partner.

nydeligt hotelværelse

Tag din familie med på ophold i historierige Helsingør

Du har naturligvis også mulighed for at tage hele din familie med på ophold i Helsingør. Flere af de kulturelle steder har også målrettet deres aktiviteter til børn. På den måde er familiens mindste medlemmer også sikret en hyggelig tur, hvor de samtidig lærer om danmarkshistorien. Hvis du gerne vil udvide dine børns horisont, kan det være en god idé med et hotelophold i Malmø. 

Hotellerne i Helsingør er også børnevenlige. Her vil du opleve, at du let kan få ekstra senge til dine børn mod en mindre merpris. Ligesådan vil der ofte også være en børnevenlig menu, hvis hotellet har en restaurant. Hvis du gerne vil på familietur, kan du også overveje et hotelophold i Holstebro, hvor der altid er hyggeligt.

FAQ

Hvor meget koster et hotelophold i Helsingør?

Der findes hoteller til alle slags priser i Helsingør. Hvor meget et hotelophold derfor koster, vil afhænge af, hvor du gerne vil bo. Desto flere stjerner, desto dyrere er hotellet naturligvis. Hotellets kvalitet og dets beliggenhed er klart faktorer, der trækker prisen op. Hvis du derfor gerne vil have et billigere ophold, kan du med fordel vælge et hotel med færre stjerner og mindre god beliggenhed.

Hvornår er det bedst at tage på hotelophold i Helsingør?

Det er naturligvis oplagt at besøge Helsingør om sommeren, hvor du kan tage på stranden. Dog er Helsingør skøn hele året rundt, og det kan derfor også være en fordel at besøge byen uden for sommeren. Det er i hvert fald et godt valg, hvis du gerne vil undgå turister. 

Hvordan planlægger jeg bedst et hotelophold i Helsingør?

Helsingør rummer både historiske steder og fantastisk natur. Sagt med andre ord er der rig mulighed for at få set og oplevet lidt af hvert i Helsingør. Derfor bør du inden opholdet overveje, hvad du allerhelst vil se. Nogle mennesker hælder mest til naturen, andre foretrækker historien. Nogle vil gerne have det bedste fra begge verdner og udvælger så 1-2 naturområder og 1-2 historiske steder.